Fototapet till Vidars rum! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Fototapet till Vidars rum!

Betalt samarbete  med Bygghemma

Nu har jag bestämt mig nästan till 100% hur Vidars rum ska se ut. Dock vet jag inte om jag ska köra på en  fin fototapet från Bygghemma eller en vanlig tapet. Finns så mkt fint. Är kär i många av deras fototapeter. Det blir så levande i rummet med en sådan.

De har många olika motiv, allt från barnrummet, vardagsrummet, sovrum ja you name it. Det bästa tycker jag är priset. När jag tidigare tittat på fototapeter har de varit väldigt dyra. Dessa tycker jag är prisvärda. De jag har tittat på är uppdelade i olika bitar som man sätter kant i kant, vilket underlättar när man ska sätta upp tapeten. Jag som inte tapetserat mer än ett fåtal gånger blev överlycklig när jag såg detta.


Kolla in denna häftiga pirattapet.  Superhärlig om man har ett pirattema i ett lekrum eller liknande.

Eller varför inte ett djungeltema? Denna tapet är jag sugen på att köpa.  Så är du också ute efter att fylla barnens rum, ditt egna eller kanske ett lekrum. Då måste du kolla in deras sortiment. Allt från mer klassiska till lekfulla som dessa ovan.  De är ju fantastiska att sätta på förskolan eller ett fritidshem för att lyfta hela rummet.

 

Saker du ska tänka på när du köper en fototapet:

  1. Vill du ha en känsla i rummet eller vara på en exakt plats? En fototapet är som en tavla som kommer hänga uppe väldigt länge.
  2. Du kan testa i ett redigeringsprogram. Ta ett foto på ditt rum och klistra in bilden på din valda fototapet där. Då får du en känsla över hur rummet kommer att se ut. Testa dig fram tills du hittar en som du blir nöjd med. Samma tapet känns olika i olika rum.
  3. Det blir extra effekt om du använder dig av spotlights ovanför fototapeten. Ofta är dessa tapeter matta och den poppar ut med om du har någon slags belysning i närheten av den.

Detta är ett enkelt sätt då budgeten inte är så stor på skolorna. Men gör mkt för hela miljön.

Du hittar alla tapeter HÄR

Vill önska dig en fin fredag & helg. Vi hörs lite senare. Nu blir det frukost här hemma med barnen. Den stora flickan sover än så ska förbereda innan hon vaknar.

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.