Halloween skoj! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Halloween skoj!

God söndag fina du. Hoppas du haft en fin lördag och härlig start på denna söndag. vilket kyla som bitit tag i hela Sverige verkar det som. Jag har ju som sagt sommardäck så att hoppas kommande vecka kommer bjuda på ett antal plusgrader så jag inte blir strandsatt i Sölvesborg =).

Igår blev det lite spontan fest var ute i Kristianstad. Roligt att få hänga med syrran. Idag blir det bio med Svägerskan man får passa på när fina svärföräldrarna ställer upp och barnvaktar.

 

Tidigare idag så kom Freja och frågade när det var dags för Halloween sminkningen. Hon har längtat att få vara häxa ända sen förra året. Så nu fick hon sin häxklädsel och lite svart i ansiktet. Kusin Jax hakade på även han=) Sötnosar. Så roligt att Freja har en kusin som är född bara 6 månader efter henne. Sötnosar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.