VAB vecka Delux! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

VAB vecka Delux!

Ja denna veckan har minst sagt varit intensiv med sjukdomar. Förra fredagen var Vidar förkyld när jag hämtade upp honom från förskolan. På lördagen var han helt igentäppt och hostig. Så han har varit hemma från föris hela veckan. I går hade han kunnat gå, men icke sa nicke. I onsdags spydde Freja, inget mer än det som tur väl var. Sen är det ju 48 timmar som gäller efter man spytt. Så det blev Vab hela veckan.

Igår var jag & jobbade för då kunde Filip vara hemma. Men det är verkligen inte skoj att vabba. Idag kom vi ut en sväng nu på förmiddagen. Var ute vid havet och barnen lekte. Men Vidar var inte alls nöjd, skrek och grät så fort vi skulle gå någonstans. Ville bli buren. Så vi fick åka hem igen efter en liten stund.

Jag passade på att knäppa några bilder när vi ändå var ute vid vattnet. Så himla fint där och med detta solljuset. Lägger upp några nu, så får ni se resten i helgen.

Nu blir det lite lunch medans Vidar sover en stund. Sen blir det lite helghandling och mys ikväll .

Har du klarat dig undan vaben med dina barn/ditt barn denna höst?

 

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.