Reklaminspelning! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Reklaminspelning!

Nej inte riktigt. Men man hade kunnat tro de.t Hoppas du har haft en härlig helg. Vi har haft en intensiv helg. Filips familj har varit här, både föräldrar och syster. Vidar har blivit ordentligt firad. Fredagen började med lisebergsbesök efter jobbet. Följt av kvällsmys med svägerskan.. På lördagen kom svärföräldrarna på eftermiddagen. Det blev kräftkalas och mys. Jag gick dock och la mig 21:30 igår. Var så trött. Intensiva första veckor på jobbet. Så det var skönt att få 10 timmars sömn.

Idag har vi haft trädgårdsdag. Klippt gräset, dammsugit hela källaren och slängt allt skräp. Vi har också ställt in delar av våra utemöbler, så de inte bliv förstörda i allt regn. Så skönt att röjt undan en del . Nästa helg får vi ta resten.

Nu har jag jobbat i 2 timmar. Spelat in videon till ett samarbete. Såhär kan det se ut då =)

Kan du gissa vad för produkt jag har spelat in till samarbetet?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons