Frukostevent! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Frukostevent!

Något jag kan sakna nu när jag arbetar är att kunna gå på olika morgonevent. Men i fredags hade jag möjlighet att gå då det började tidigt. Det var nämligen release för nya jackmärket som riktar sig helt mot kvinnor. Nämligen Norrskenjackets. 

Det var en mysig frukost där de pratade om märket och vad de stod för. Jag är en ambassadör för märket och det är så roligt. De har fantastiskt fina jackor och det kommer bli så roligt att sätta en av jackorna på prov nu i höst. i mitt yrke är det viktigt med bra ytterkläder men jag vill samtidigt att de ska vara snygga.

Här kommer lite bilder från eventet som hölls på grymma JOS här i Göteborg. Fantastiskt god frukost. Träffade också på Emma. Roligt att träffa någon man sett förut =) .Som nog måste vara den fräschaste 4-barnsmamman ever. Jag har två och jag känner mig och ser alltid halv sliten ut =)

 

Kika in deras sida. Extra roligt är att jag också är ett av deras norrsken.

Önskar dig en grym start på nya veckan =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons