Finally Friyay! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Finally Friyay!

Som jag längtat efter denna helg. Varit väldigt mycket denna vecka på jobbet. så i helgen ska jag verkligen inte göra någonting. Bara hänga med familjen och ta den som den kommer. Efter jobbet idag så åkte vi och handlade lite till vår lilla matsalsdel. Var på Rusta, så mkt fint de har fått in. Bästa kapet därifrån idag blev dessa fina krukor på bilden nedan. Svarta med bubblor på samt stativ till. Verkligen prisvärda och så fina. Alltid älskat den affären och deras bra priser. Behöver inte vara superdyrt för att kunna inreda fint.

Efter föris fick barnen också leka lite med magisk sand. Vidar blev arg av någon anledning och öste ned mängder på golvet. Sen gick han därifrån. Men Freja älskade den, satt och lekte en timme med den. Roligt när man hittar saker de gillar att sitta och pilla med

Hoppas du haft en fin start på denna fredag. Kanske du ska jobba i helgen? Men ändå härligt med fredag i vilket fall tycker jag.

Veckan har inte bara bestått av lärarjobb, varit på spännande möte hos nya företag Norrskenjackets. Det kommer jag visa er mer senare. Älskar Sara som jobbar på företaget, så inspiration och driv. I love it.

Nu ska jag kolla vidare på Slutdebatten. Var och röstade häromdagen. Glöm nu inte att rösta, din röst är viktigt.

 

KRAM

 

En härlig eftermiddag med lek och shopping efter förskolan. Tacomiddag och slutdebatt på tvn =) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons