Kick-off och min födelsedag! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Kick-off och min födelsedag!

Sista lördagen innan jobbet börjar har kommit till sitt slut. Imorgon ska jag befinna mig 9:00 i Stenungsbaden för konferens och härligt häng med kollegorna. Känns så konstigt att 8 veckors semester är slut nu. Gått fort men ändå känns som en evighet.

Ikväll har det inte hänt så mkt, vi kollade på Vaiana med Freja efter lillebror hade lagt sig. Tidigare idag var hon och jag o badade. En del måsten har också hunnits med, varit o slängt skräp, fixat några samarbeten innan arbetet börjar. Sen blev det tacokväll och bus i trädgården. Nu ska jag snart packa ner mina saker inför imorgon. Men ville bara kika in och säga hej.

Imorgon är det också min födelsedag. Man glömmer nästan bort att man fyller år nuförtiden. Det är väl bara alla andra som åldras hehe.

Ne nu ska jag fixa det sista och sedan lägga mig. Imorgon blir det att stiga upp tidigt. Lovar att uppdatera er imorgon =) .

KRAM

Testade en ny plattång igår. Vill du läsa vad jag tyckte om den? Kika in HÄR

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons