Sista semesterdagarna! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Sista semesterdagarna!

God morgon alla fina. Nu går vi in på de sista 3 semesterdagarna. Tänk att 8 veckor har passerat så fort, men nu är jag minsann redo att få kicka igång denna höstterminen med mina elever. Är mer taggad än någonsin. Tänk att de börjar i årskurs 5. Så roligt att få följa deras resa. Jag började ha dem i årskurs 2 sedan lite föräldraledighet emellan. Superskoj. Jag älskar att ha ett yrke som jag studsar upp till på måndagarna. Visst är det tufft ibland, men vilka jobb är inte det?

Idag hade jag velat städa lite hemma, fixa i trädgården. Men får se hur det går. Mina två små huliganer här hemma är lite på krigsstigen. De bråkar konstant, igår var vi på stranden. Fick gå hem efter ett tag då INGET var bra. Tur att dessa utvecklingsperioderna är korta. Båda två är där just nu. <3.

Hur spenderar du dagen? Har du börjat jobba än?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons