Godisburk med månaderna. – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Godisburk med månaderna.

MY INSTAGRAM

MY FACEBOOK

Don’t forget to push the heart below this post if you like the material.

Jag älskar ju att göra det fint i klassrummet. Det är inte prio 1. Men under terminens gång är det roligt att fylla väggarna med posters och liknande. Det blir en härliga arbetsmiljö. Det jag brukar sätta upp på väggarna innan eleverna kommer är deras födelsedagar. Brukar vara uppskattat. Det är också alltid lika roligt att ha födelsedagarna uppe på ett roligt sätt.

Nu har jag gjort dessa godisburkar. Tycker de blev så fina. Sätt månaden över burken, skriv elevernas datum på karamellerna och “lägg” i burken. Månaderna finns både på svenska & engelska i dokumentet.

Godisburk födelsedagar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons