Kalas helg! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Kalas helg!

Jag har ju inte berättat om dubbelkalaset vi var på i helgen. Vi åkte ju ner för att överraska min fina syster. Hennes två pojkar fyller år i augusti. Självklart ville vi vara med på detta, svårt att åka ner på helgerna efter man har börjat jobba sen. Så vi passade på. Tina hade gjort goda tårtor, mängder av goda kakor. Ett mysigt kalas. Viktigt för mig att barnen får vara med på sånt här, det är nackdelen med att bo långt iväg. Lite långt att köra 8 h bara över dagen. Så då får man ta en hel helg.

Killarna blev också glada för sina presenter. Tänk att de redan blivit 3 & 7 år gamla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons