Vimplar Välkomna tillbaka redigerbar! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Vimplar Välkomna tillbaka redigerbar!

Tyvärr har någon raderat hela dokumentet med dessa vimplar på den redigerbara sidan. Viktigt är att man endast ändrar bokstäverna och sparar ned som pdf. Inte radera det jag har gjort då samma dokument delas med många. =/ Supertråkigt. Jag kommer få lägga upp i Word istället då detta uppenbarligen inte fungerade. Trist då programmet är fantastiskt! Klantigt nog glömde jag att göra en kopia av materialet på sidan. Så tyvärr kommer denna inte finnas som redigerbar mer.

NYHET!

Efter många efterfrågningar kommer jag släppa en del material här på bloggen som ni kan redigera själva. Om ni gillar detta glöm inte att klicka i hjärtat under inlägget. Så ser jag om det fortfarande är många som vill kunna redigera själva. Kommentera gärna vad för material ni hade velat kunna ha som redigerbara!

Kram Tanja

vimplar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons