Touchdown Göteborg! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Touchdown Göteborg!

I går eftermiddag, efter lite god mat med svärisarna samt bad för barnen under dagen, satte vi oss i bilen och begav oss hem till Göteborg. Det är alltid härligt att åka iväg, men ännu skönare att komma hem. Barnen var också glada när vi kom hem. Men jag har varit sååå trött hela dagen. Somnade 1 h i morse, då hade jag bara varit vaken 1 h. Varit fullt upp hela förra veckan, samt åkt mkt bil, Samt att värmen tar nog på en. Men jag lyckades pigga på mig lite så har städat lite här hemma. Annars har vi inte gjort NÅGONTING. Det som kallas semester om ni frågar mig. Skönt att bara vara och ta dagen som den kommer.

Imorgon vill jag göra något, så vi får se vad det blir. Filip vill sätta in en gårdspump över vår brunn. Vi har ju egen brunn och det är dumt att inte använda det vattnet när man tex vattnar i trädgården och liknande. Så vi får se om vi får upp någon nu under semestern.

Ville bjuda på några bilder från vårt Killebommande från veckan. Blev en hel del karusellåkande för barnen. Freja älskar att åka karusell, det ska gärna gå runt och så fort som möjligt. Ärvt sin pappas sinne för adrenalin. Härligt!

Svägerskan hade köpt en ny liten vovve. Välkommen Bamse till familjen.

Nyvaken efter lite lunchsovning. Då är det mysigt att få vara i pappas famn. 

En av festivalkvällarna var vi nere vid hamnen, samt åt en god langos.

En supermysig vistelse precis som vanligt i fina Sölvesborg.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons