Astrid Lindgrens Värld Del 2 Parken – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Astrid Lindgrens Värld Del 2 Parken

Som jag skrev tidigare om vårt boende var det väldigt rent överallt. Parken var så städad & fin, vi har varit i en hel del parker genom åren , både själva och med barnen. Men inte varit på något renare ställe än just Astrid Lindgrens värld faktiskt. Alla som arbetade där var också trevliga & hjälpsamma. Fanns teatrar, allsång, restauranger att äta på och mycket mer. Du kan besöka allt från Nils- karlsson pyssling till Pippi såklart. Superbra skådelspelare/skor och Freja var så inne i varje show vi såg. De var ungefär 15-20 minuter långa. Vidar var inte jätteintresserad, han var lite för lite. Nästa år är han nog mer inne i det och förstår det han ser mer.

Det enda jag saknade under de två dagarna vi var där, var att man inte kunde träffa karaktärerna. Efter showerna försvann dem och hittade inget på dagschemat om att man kunde träffa dem vid annat tillfälle. Det var Freja lite besviken över, hon ville så gärna krama Pippi och ge henne en present som hon hade gjort. Lite synd, det kan de tänka på att göra bättre =) . Annars är vi supernöjda. Valt ut några av bilderna från vårt besök i parken

En teater Freja hade längtat efter var Madicken. Hon satt som på nålar och frågade hela tiden, ska de inte börja snart!

‘Ett bra tips när man ska till parken är att ta med vätska, en picknickfilt som man kan sitta på. Det hade vi med oss och det var toppen, till några av platserna till teatrarna där det inte fanns speciella sittplatser med konstgräs.

Här i väntan på att Pippi ska komma & Showa för oss.

Dunderkarlsson & blom var också på besök.

Här satt vi & väntade på bröderna lejonhjärta. Fick muta det ena barnet med lite babblarna för att han skulle sitta still. Både mamman och pappan ville också se showen =) 

Tyckte alla skådespelarna var så bra. Så roligt med riktiga hästar, blev lite pricken över iet.

 

Andra dagen ville jag gå till Nils.Karlsson Pyssling. Tycker det såg så häftigt ut. Sista stället vi inte hade varit på. Så dit gick vi och lekte och kikade loss en liten stund.

.En superhärlig vistelse, dit vi kommer åka säkert snart igen. 

Tveka inte utan åk om du är sugen. Supernöjd!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Men va? När vi var där förra året hade min fyraåriga dotter picknick med Madicken och hoppade hage med Lisabeth. Hon sjung med Ida och Emil och busade med Pippi. Visserligen var vi där i början av säsongen men kan det verkligen ha ändrats så? Dessa tillfällen var nog det som hon uppskattade allra mest med besöket. Superfina bilder!

Annons