Sorg efter sin respektive, vad gör man? – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Sorg efter sin respektive, vad gör man?

Igår åkte jag och hälsade på min älskade morfar. Som jag skriver varje gång jag varit där, så är det jobbigt att se att de åldras & vara ledsna. Men vi pratade mycket om  vår älskade mormor som inte finns med oss längre, utan som gick bort för många år sedan.

Jag kan bara tänka mig hur tomt det är, att ha levt flera decennier tillsammans med en person, till att mista personen man älskat en hel livstid. Det är inte konstigt att känna noll livsglädje ibland Från ett hus där man  delat sin kärlek, tankar, erfarenheter, motgångar & framgångar. Att inte ha någon att dela skratt, tårar och allt annat som vardagen för med sig. Min starka morfar men som jag ser är så ledsen över saknaden av sin livspartner.

Men varje gång jag är där försöker jag lyfta hans härlig humoristiska sida, skämta med honom. Det är nog lätt att mista sig själv i både sorg och ålderdom. Varje gång vi skrattar tillsammans blir jag lycklig ända i själen. Det är dessa stunder jag lever så länge på. Som jag älskar dig fina morfar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons