Ska barnen få ett eget hus? – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Ska barnen få ett eget hus?

Betalt samarbete för Polhus.se

När jag var liten önskade jag mig en lekstuga. Det var inga av mina kompisar som hade någon, men jag ville så gärna ha en . Vilken dröm att kunna sitta där inne och ge sina dockor kaffe, te kakor och bjuda sin familj på smått och gott, som man lagat i sitt lilla hus. Det blev dock ingen lekstuga, men en och annan koja byggdes istället. Förra sommaren kollade jag på en lekstuga till våra barn. Dock har vi en knasig tomt som man inte kan ha någon på. Den sluttar överallt, men en sida som jag hittade till redan då var polhus. Där hittar ni allt från attefallshus till lekstugor för barnen och mycket mer därtill

Polhus har inte bara superfina lekstugor, utan som jag nämnde innan så mkt mer. Jag och min kära make vill gärna kunna bygga något litet framöver. Därav kom tanken på ett attefallshus på tomten. Det hade varit helt perfekt när våra nära och kära är på besök och det är något som vi själva då hade satt på vår tomt. Detta får man bygga utan bygglov upp till en viss kvadratmeter. Så är ni sugna och har plats varför inte?  Vårt gästrum försvann i och med andra barnet. Där kom därför tanken på ett attefallshus. Hur roligt hade det inte varit och haft en mysig stuga som man själv inreder till familjen eller till barnen? En dröm om ni frågar mig. Samt att där kan barnen också få vara och leka när de önskar. Två flugor i en smäll, lekstuga samt gästboende.

En lekstuga som föll både mig och största barnet i smak var detta söta nedanför. Kärlek redan vid första ögonkastet.  Man kan också bygga en söt veranda till med ett matchande vitt staket. Varför inte måla huset i samma färg som sitt egna? Hur gulligt som helst. Det bästa är att du slipper frakta hem stugan själv, den kommer direkt hem till din dörr. När barnen blir större kanske lekstugan får agera gäststuga?

Det finns olika modeller på lekstugorna, en del kommer också med

  • veranda
  • loft
  • entrétak
  • blomlådor utanför fönstren.

Det finns alltså lekstugor för många olika smaker. Sedan väljer man  själv den färg och det tak man vill köpa till.

Stugan på bilden heter Kajsa och hur bedårande är den inte?

Lycka till i ditt byggande av din lekstuga!. 

Eller om du söker efter en sida med stora valmöjligheter så kan jag rekommendera er att kika in hos Polhus

Ha en fin dag i solen

KRAM

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons