Grym presentshop! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Grym presentshop!

Detta inlägg är ett betalt samarbete med

Astrid Lindgrens Världs Webbshop.

Sedan tidigare har jag samarbetet med Webbshopen som ni hittar på ALV hemsida. Jag klickade också födelsedagspresenter till Freja från sidan. Så mycket fina presenttips för de flesta åldrarna. Enkelt att hitta, och man hittar ALLTID något. När vi kom till vår stuga låg det en härligt fin påse, som bara den var supergullig. Barnen blev överlyckliga då den innehöll väldigt mycket av det de älskar. Såklart också med Pippi & Emil. Den innehöll pyssel, pärlor,  RIKTIGA guldpengar och mycket mer. Vi tackar & bugar för detta.

Vi var också inne i butikerna på Astrid Lindgrens värld. Sååå mkt fina saker, och det mesta har jag också kikat in på hemsidan. Så det var roligt att kika in även där. Vi köpte med oss lite gosedjur till barnen. De fick likadana, samt att de ville ha en mysse och bysse. Så det fick det bli. Ingen har släppt sin herr nillson sen vi kom hem därifrån.

För de barn som gillar att klä ut sig kan man köpa kläder som karaktärerna har på sig. Allt från Pippi, Madicken, & Emil. Älskade alla fina rosetter a la Madicken man kunde köpa. Ville så gärna köpa, men barnen var för trötta. Så kommer att klicka hem dem från hemsidan istället. Där man också kan se allt i lugn & ro.

 

 

Favoriten i påsen blev den här söta hästväskan av lilla gubben. Behöver jag säga att hon INTE ville släppa den.  Så himla söt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons