Blöta dagar! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Blöta dagar!

Imorse när jag steg upp tog jag på min morgonrocken och gick ut för att se hur varmt det var. Superkallt om ni frågar mig. Det var molnigt ute och jag tänkte att ne denna dagen blir ingen varm dag Tji fick jag, efter lunch slog värmen till och jag blev så glad. Så ytterligare en dag av sol & bad har kommit till sitt slut. Så härligt, så skoj att Freja kan hänga i poolen utan vårt sällskap. Räcker att vi sitter och tittar på när hon badar. Den lilla vattenmarodören måste vi såklart vara i poolen med när han ska bada. Men även han vill hoppa från kanten och dyka i om han får bestämma. Jag älskade att bada förr , men med en 2 åring som inte vet om han vill vara uppe, nere , över eller under vattnet är man ganska mör på kvällen.

Ännu en fantastisk sommardag =) Hoppas att du har haft detsamma.

Vad gillar du mest dessa fina sommardagar?

Till och med den här mamman har badat både igår och idag. Visste ni att när jag & Filip träffades, brukade jag premiera deras pool 1 april de första åren. Helt galet, ja jag älskade visst att bada. Men ja nu blir jag inte blöt om jag verkligen inte är genomsvett. GAMMELVARNING på den!

Det trillas även en hel del på sommaren. Idag fick Vidar ytterligare ett sommarärr efter att trillat på stenarna. Tur att det finns en kärleksfull hand i närheten, så man vips kan springa vidare efter en puss eller två.

Barnen varvade poolen med vattenspridaren.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons