Astrid Lindgrens Värld Del 1 Boendet – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Astrid Lindgrens Värld Del 1 Boendet

Häromdagen var vi på ALV och jag ville skriva en liten recension då det är många som inte varit där, även om det är så populärt. Så vi kör igång med boendet. Jag kikade runt på sidan i maj innan vi bokade och jag föll direkt för Längan. I längan finns det plats för 6 personer och är rymlig. Den består av både kök, hall, badrum med dusch och ett allrum där man kan duka upp för måltid. Det som är bra med detta boende är att köket är välutrustat. Det fanns både kaffebryggare, spis, kylskåp och mikro. Allt för barnfamiljen. Vi valde att äta middag i stugan då vi var så galet trötta. Det blev dock Pizza , vilket det finns en hel del av i Vimmerby. Citykärnan ligger 2 minuter från ALV:

Boendet heter Längan och man bör vara ute i god tid innan sommaren för att hinna boka stugorna. Denna stugan ligger i den lilla staden. .

I den lilla staden finns det både en butik, reception och platser för lek och spring. Ett måste för alla med barn. Vi hängde i lekplatsen som var supersöt. Både Freja & Vidar älskar ju att leka i små hus, Vidar gillar att öppna och stänga dörrar. Så detta var ju drömmen för honom.

Vi är mer än nöjda med detta fina boende. och när vi kommer nästa gång blir det absolut att boka detta igen.

Vi åkte från Göteborg och det tog cirka 3 timmar och 15 minuter. Vidar sov nästan hela resan vilket han annars aldrig brukar göra. så det gick utan problem vilket var skönt.  En taggad Freja innan vi gick in i vår stuga. Ni ser den bakom henne till höger den blåa längan.

Vidar var taggad för sängarna. Kommer ihåg när man var liten. Boendet var det mysigaste att sova iväg. Härligt att se att det är likadant med ens egna barn. Livet!

Att det fanns en trappstege som Freja säger var sååå skoj .

WOW det fanns en planka att gå på. Detta var det ENDA negativa med boendet Den var högt upp, Vidar ville också klättra, så vi stod typ där halva kvällen haha. Hade gärna sett den närmre golvet, mellan sängarna nedtill istället. 

Lummig härlig trädgård utanför. Parkering precis utanför.

Så jag rekommenderar varmt den lilla staden !

Det som jag gillade är att när man ska checka ut, är det bara att lägga nyckeln i ett kuvert och lägga i postlådan utanför recensionen. Så praktiskt, man vill göra det så effektivt så möjligt för familjerna som bor hos dem . Det märks. Stort LIKE på det!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea - mamma till Freja och Filip

    Vad kul att se att ni var nöjda med boendet. Vi har bokat Längan nästa helg så nu känns det som ett bra val. 😃

Annons