Skratt och bus! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Skratt och bus!

God morgon fina du. Hoppas du har det bra och att du njuter lika mkt som vi av att det fina vädret har kommit tillbaka. Idag blir det havet som gäller. Så varmt ute redan nu och barnen vill bada. Så mysigt. Nu känns det som att semestern har börja på riktigt. Håller du inte med? Sitter samtidigt och kollar på lite semesterresor. Finns några guldkorn vi är sugna på, får se om det blir någon bokning.

Igår hängde vi på en lekplats här i Frölunda. Nämligen Positiv parken. Barnen älskade att vara där. Mysigt då man också kan köpa lite fika. De anordnar aktiviteter för barnen under dagen och man kan köpa korv som man kan grilla på plats. De har grillarna tända under dagen där.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.