Final countdown – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Final countdown

Nu är det sista nedräkningen fram tills jag tar semester. Jobbar imorgon, måndag och några timmar på tisdag. Sedan säger jag hejdå till jobbet fram tills augusti. Dock verkar inte det här vädret vilja hålla i sig. Men ja det gör inte så mkt. Ikväll var det skönt med lite regn. Sitter med tända ljus, mannen kollar på en serie och jag planerar midsommar. Längtar så!! Hoppas jag håller mig frisk. Just nu är alla i familjen förkylda utom jag. Måtte jag klara mig, vill INTE bli förkyld. Är så jobbigt att vara täppt i näsan och hosta.

Det var en sån mysig avslutning för eleverna på skolan idag. kommer sakna med, men vi alla behöver ledighet och tanka ny energi. Varit full rulle sista månaden innan sommarlovet. Är så stolt över dem alla och hur flitigt de arbetar. Fina fina elever.

Nu ska jag strax hoppa till kojs. Imorgon blir det lite jobb som sagt och trevligheter med jobbet. På lördag kommer en kompis till Filip hit för att hänga, grilla och barnen ska få leka. Så mysigt när folk kommer över, får bara hoppas att övriga familjen orkar och vi inte behöver ställa in. Förkylningar tar på en, oftast vill jag själv vila mkt, då man blir så trött.

Vad har du för planer inför helgen? Iväg någonstans kanske? Eller röja hemma? Har du semester än?

Dagens skolavlsutningsoutfit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons