Skolavslutningstider! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Skolavslutningstider!

God kväll alla fina! Vilken snabb vecka, har inte ens hunnit att blogga denna vecka. Det säger en hel del. Saknat att skriva som jag brukar göra i vanlig ordning. Vi har haft utflykter på jobbet senaste veckan. Hemma har vi varit så trött. Så lagt mig tidigt på kvällarna. Somnade 9 häromkvällen, det säger en hel del =). Ikväll har jag gjort några presenter till förskolelärarna på Vidars förskola. Så nu kan jag checka av det. Sedan har jag strukit klänningen till skolavslutningen på mitt jobb. Det är alltid lite speciellt när det är skolavslutning. Så mysigt =) Likadant på julen , men sommaren är något lite extra. De äldsta barnen försvinner till högstadiet och de mindre eleverna ser fram emot nästa årskurs.

Ska bli spännande att gå upp med mina elever till årskurs 5. Tråkigt är att min fina kollega kommer gå på föräldraledighet. Hon kommer verkligen vara saknad =) . Men jag kommer få en annan grym kollega. Men Fina Anna kommer vara saknad =) .

Så det kommer återge som vanligt här på bloggen så fort morgondagen är förbi. Har ditt barn slutat skolan för i år?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons