Midsommarfest! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Midsommarfest!

Detta inlägg är i samarbete med Partykungen.se

I år är jag lite extra glad, vi kommer nämligen fira midsommar hemma i huset. Ska bli skönt att inte behöva ge sig iväg. Ibland vill man bara fira något hemma. Vi brukar åka ner till Blekinge, men i år kände jag att ne, jag vill fira det hemma . Så i år kommer svägerskan, hennes man och barnens ena kusin upp till oss. Hoppas så på fint väder, så man kan bada och hänga på altanen. Vågar man hoppas på att solen kommer hålla i sig till midsommar?

Det roligaste när det ska vara lite festligheter är ju att dekorera & förbereda inför det. Vill ha en fin dukning med det lilla extra. En sommarfin finish på den. Sen vill jag att vår midsommar ska innehålla lite olika spel. Jag är ingen person som bara vill sitta still. Så då kommer vi köra någon 3 kamp i lag. Hur roligt är inte det?

Sedan man fick barn blir det mycket lugnare firande. Då tänkte jag göra en fiskedamm till dem. När de börjar tröttna på att bara hänga, så är det perfekt att köra det. Brukar uppskattas. Tyckte det fanns väldigt mycket fint på Partykungens hemsida just till midsommar. Som passar både stora & små.

Hur roligt låter inte spacekub?

Eller en ny variant av yatzy. Klassiker i ny tappning.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons