FRIYAY! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

FRIYAY!

I samarbete med CLUBXPRS

#clubxprsfamily #clubxprswoman

YEAY! äntligen fredag. Jag har längtat att bara få hänga med barnen i helgen och gotta oss. Ska snart bege mig från jobbet. Men ska städa lite innan. Skönt att fixa inför måndagen Veta att man kommer till en städad arbetsplats och ordning på sakerna. Hoppas att du får en helt ljuvlig helg.

Tänkte jag ville visa en superhärlig outfit som är fin och sval i denna sommarhetta. Så härligt material på båda plaggen. Älskar dem! Har ni  kikat in på Club Xprs någon gång. Galet billigt. Kjolen kostar 149 :- och toppen 79 :- har jag för mig. Galet billigt. Är helt inne på axelbara toppar just nu. Love it!

Ha en fin fredag. KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons