Samlarböcker till barnen! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Samlarböcker till barnen!

Inlägget innehåller reklam för Astrid Lindgrens världs Webbshop

Hej alla fina!

Hoppas du har haft en fin dag & kväll. Jag borde gått och lagt mig redan, varit så trött i eftermiddag. Men tvungen att fixa massor här hemma. Tvätt, städa ur bilen, dammsuga, rengöra badkaret där uppe. Allt hann jag med, skönt att slippa göra det i helgen . Så nu kan jag slappa o hänga med barnen efter jobbet i morgon. Känns skönt, sitter och tittar på hotell i Palma. Blir nog att åka dit i Juli. Om någon upptagen själ vill följa med =) .. Vill helst inte åka själv, roligare att åka med någon. Ska du resa någonstans i sommar?

Håller på att fixa på jobbet inför hösten också. Som sagt är det sommarlov för mig om 2 veckor. 1 vecka för barnen. Dessa böckerna som jag klickat hem från Astrid Lindrens världs Webbshop

Är förälskad i sida, har beställt mkt därifrån. Lika nöjd varje gång. Man får också lite extra härligheter när man beställer ifrån dem. Fint inslaget och så fina saker. Denna gång blev det dessa fina böcker från deras samlarserie. Började läsa Ronja för Freja häromkvällen. Men lite för svåra ord och så. Dem får hänga med till jobbet & bli högläsningböcker till mina årskurs 5:0r till hösten . Kommer bli toppen. Fina böcker som man gärna vill ha framme. Håller du inte med?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons