Nationaldagen ! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Nationaldagen !

Hoppas du haft en superfin nationaldag! Här har vi varit iväg hela dagen . Imorse packade vi vagn och väska samt begav oss till Nääs slott utanför Göteborg, 4 mil ungefär. Här fanns det hur många hoppborgar som helat, god mat och långa köer :). Kommer ett inlägg senare med bilder från detta. En mysig dag. Imorse busade barnen framför spegeln. De älskar att stå och göra grimaser i spegeln, Speciellt Vidar. Har inte alls många bilder med mig & Freja. Så försöker klicka några hemma då och då. Är ni bra på att själva fångas på bild ibland om det oftast är du som gör det?

Ha en fortsatt fin nationaldag alla fina !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons