Ett farligt beroende! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Ett farligt beroende!

Alltså hörni! Har ikväll smakat den sjukaste glassen. Detta kommer bli ett farligt beroende. För ett tag sedan fick jag lite glass av min gulliga vän. Har smakat häägen glass förut. Men inte denna smaken. Jag förväntade mig inte vad som skulle komma när jag öppnade förpackningen. Flytande karamellsås, så sjukt gott. Glassen är ju gjord på grädde så det blir galna explosioner i munnen. Smakar som knäck. Har du inte smakat så måste du göra det. Glassarnas rolls royce skulle jag vilja säga. Härligt när man får ätbara presenter 🙂

Perfekt avslut på denna mysiga nationaldag. Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons