MSC DIVINA- VÄSTINDIENKRYSSNING – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

MSC DIVINA- VÄSTINDIENKRYSSNING

Efter Miami så var det dags att åka med vårt kryssningsfartyg. Vårt resebolag hade bokat allt så himla bra. En hel del av kryssningbåtarna går från Fort Lauderdale.Det är en liten bit att åka från Miaimi, så det var toppen att hon hade bokat allt åt oss centralt i Miami. Kan verkligen tipsa om Bigtravel. De hjälpte oss med ALLA frågor vi hade inför resan. Paulina som jobbar i Mölndal på Big travel var så hjälpsam. Så bra service. Vi valde att åka med fartyget som heter MSC Divina

Flyget, hotellet & hamnen låg med 20 minuter typ från hotellet. Så skönt när de inte fanns bilbarnstolar någonstans. Vi valde att köra Uber vart vi än åkte. Det kom en Uber inom 1 minut från det att man hade beställt. Det var absolut enklaste sättet att ta sig runt när man inte hade hyrt en egen bil. Ska ni vara i Miami ett längre tag. Ta då med egen bilbarnstol & hyr en bil. Överallt känns det som att man tar sig lättast själv med bil.

Dagen vi skulle åka till hamnen var vi förväntningsfulla, Freja hade längtat hela förra året efter att få åka med den stora Båten. Nu var det ÄNTLIGEN dags. Det är så häftigt att få uppfylla barnens önskningar & se lyckan i deras ögon.

Vi anlände till hamnen. Man lämnar sina väskor som man har satt taggar på innan man anländer till porten i Miami. Dessa får du tillbaka oftast innan middagen på kvällen. Så det är bra om man har med sig ett ombyte o kanske badkläder om man vill bada under dagen. Nu var klockan 15:30 så vi hade ett ombyte samt badkläder med i väskan.

En supertaggad tjej att få gå ombord på båten. Med sin söta resväska på ryggen i högsta hugg. Så fin.

Dags för incheckning o säkerhetskontroll innan man får gå ombord . Det gick hur bra som helst att ta med barnmat från Sverige in till USA både från flyget samt på kryssningen.

vi är ombord & vi har Miami som utsikt. Inte helt fel. Det var perfekt båtväder då det regnade & inte alls roligt.

Vi anlände till vårt rum. Vi hade bokat ett rum med 1 stor säng, 1 bäddsoffa samt en balkong. Tror nog inte jag hade klarat utan Balkong. Är ju lite klaustrofobisk av mig. Toaletten var också ganska stor. inte alls så trång jag trodde det skulle vara. Det fanns också en stor garderob i hytten.

Sedan var det dags att gå till säkerthetsintroduktionen.

Första eftermiddagen på båten. I nästa inlägg får ni läsa om de tre första dagarna på båten som var helt till havs. Hoppas ni har en fin start på denna fredag. KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.