FLAMINGO GARDEN MIAMI! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

FLAMINGO GARDEN MIAMI!

Tänkte fortsätta skriva om Miami, har inte haft tid men jag vill så gärna få ned det på print till er som ska åka dit =) .. När vi vari Miami ville vi göra något med barnen än att bara gå till stranden en av dagarna. Fanns som sagt inte så mkt att göra för barnen. Filip ville gärna åka på floden o kolla på Alligatorer. Men Vidar var lite för liten för de då det är väldigt högt ljud på såna svävare man åker med. Det hade varit väldigt häftigt att se. så gillar ni lite äventyr så kan ni boka en sån utflykt. Ni hittar dem här på Everglades Alligator farm.

Men vi valde att åka till ett Härbärge som hette Flamingo Garden. för djur 1 h utanför Miami. De tar hand om djur som är permanent skadade eller på något sätt inte har kan klara sig själv i naturen. Jag gillar ju inte zoo o liknande. Men detta kändes okej då de gör en väldigt bra sak. Vi åkte en liten rundtur i parken där de visade allting. Superroligt att se växter som Kakao och så vidare. Inte varje dag man ser det.

Denna dag var det stekhett. På Miami Beach var det inte alls denna värme. Detta ställe låg inåt landet utan fläktar från havet. Så vi orkade 2.5 h sen åkte vi hem innan rusningstrafiken började. Det var en mysig dag & skoj att göra en utflykt med barnen,.

Det lilla tåget som vi åkte med. Turen varade cirka 20 minuter. Perfekt tid när man har små barn.

Vidar satt helnöjd på första parkett & spanade in alla djuren & träden. Hurtig fast värmen. Svettades som en tok.

Det blev lite skakigt emellanåt, ja ni ser hu hur suddig bilden blev. En skumpig terräng.

Efter turen gick vi och lyssnade på några historier om djuren nedan, samt hur dem lever. Superspännande. Dock var Freja måttligt road då hon inte förstod engelskan.

Pungråtta var det första djuret ut.

En liten bebisalligator.

En liten uggla som hade blivit av med sitt ena öga. Hur söt var inte denna? Sedan berättade de också om denna större varianten av uggla. Vackra djur.

Sedan var vi tvungna att kolla in flamingos såklart. Namnet på själva stället dessutom. Även dem så vackra.

Hoppas ni gillade denna lilla bildvisningen från härbärget. Roligt att åka o kolla på djur som vi inte har i Sverige.

Ha en fin kväll KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.