Julafton #2 – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Julafton #2

På julafton i år var vi som sagt hos min svägerska Filips storasyster. Ni som följt mig sedan flera år tillbaka har sett deras magiska hus. Lantlig inredning, ett gammalt hus som de håller på att renovera. De hittar så många fina gamla saker de köper, sen är de grymma på att köpa nya möbler och gör om dem så att de ser äldre ut. Superduktiga, & det är fantastiskt att få fira jul hos dem. Så här kommer lite bilder från vår julafton & vårt julfirande #2 för i år.

Sedan knackade det på dörren & där stod tomten. Ser ni den skuttande lilla flickan? Söta Freja =) Så exalterad.

Kusin Jax var snabbt med att hjälpa tomten, eller kunde det vara för att han hemskt gärna ville ha paket? =) Sötnosen.

Efter klappar & mat var det dags för årliga julklappspelet. Jag fick stå o vagga vagnen första rundan, sedan byttes jag och Filip av =) . Älskar det där spelet. 2 biobiljetter & 50 kronor rikare iår. Det gick med andra ord inte så bra, men skoj är det.

En ljuvlig julhelg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.