CHRISTMAS IS OVER – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

CHRISTMAS IS OVER

Julen är över för denna gång. Men nu blickar vi framåt. Snart nytt år & nya saker på intågande. Jag kommer att börja arbeta om 2 veckor vilket ska bli superspännande. Har ju bara jobbat 10 månader de senaste 3 åren. Det är ljuvligt att få vara hemma med sina barn, men jag behöver verkligen få använda min hjärna för att få energi & för att må bra till 100 %. Blir så trött & sliten vissa perioder av att bara gå hemma med barnen. Det bästa är ju att jag kommer jobba 80 % några månader. Så jag släpper inte föräldraledigheten riktigt ännu, det var jag inte redo för då Vidar fortfarande är liten. Så vi förlänger helgen lite, så man kan göra något härligt med barnen den dagen man är ledig.

Idag kommer nog jag & barnen fixa här hemma & packa upp allt från vår Blekingetripp, sedan ska vi bygga ihop Frejas nya dockhus med tillbehör hon fick. Ska också rensa lite bland alla hennes leksaker. Hon har så mkt gammalt skit, som bara ligger där & som ALDRIG används. Det får åka upp på vinden sålänge, tills Vidar vill leka med det. Skönt med lite utrensning här hemma. Det är mycket man vill hinna med under föräldraledigheten. Men tiden finns inte ändå =). Dagarna går i ett nafs när man går hemma. Så tänkte göra lite sånt nu innan jag börjar jobba. Samt hänga med barnen & göra skojiga saker. Är du ledig i mellandagarna eller jobbar du?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.