SUMMER GIFT – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

SUMMER GIFT

God kväll alla fina! Hoppas ni haft en fin sommardag. Kanske det är sista dagarna innan semester? Kanske ni redan är lediga. Här har det varit ganska lugnt idag. Dessa har jag knåpat ihop. Vi har samlat ihop till Frejas fröknar & detta blev resultatet. Jag blev toknöjd. Så fina dem blev. Detta är ochså en fin present om man ska iväg på middag eller liknande. Hade blivit tokglad om jag hade fått en sån fin present. Det är så roligt att sätta ihop små kit. Visste ni att förut tänkte jag starta en business med presentkorgar & liknande. Men gav upp det. Men det hade varit så roligt att få göra något sånt. Använda sin kreativa ådra.

Några fina lyktor från Freja. Det är ju hennes sista dag på småbarnsavdelningen. Efter sommaren börjar hon på stornbarns. Ville visa vår uppskattning för allt hon har lärt sig där. Hon har haft ljuvliga fröknar , som vi varit så nöjda med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.