Hemlarm! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Hemlarm!

Jag är en Buzzador & har nu fått möjligheten att testa detta hemlarm ifrån Panasonic i samarbete med dom. När man bor i hus är man noga med vad man har för hemlarm. Vi har redan ett. Skillnaden är att detta går inte till en larmcentral eller liknande. Just att det verkar enkelt att kunna ta med till sommarstugan tex och ha det där. Perfekt! Men först ska vi testa det här hemma och se om det levererar.

Vad har detta hemlarm för kvalitéer tänker ni? Vi har ännu inte testat det, men vi ska göra det. Detta kommer jag ochså skriva om hur det var att koppla in. Tänkte att jag ska göra det själv då jag inte är den smartaste i kistan när det gäller tekniska prylar. Så vi får se hur det går. Så det blir det ultimata testet för produkten! *skämt åsido*

Det som ska vara bra med detta larm från Panasonic är:

– Räckvidd på upp till 300 meter – perfekt för stora hus!
– Snabb och enkel trådlös installation.
– Smart rörelsesensor med multifunktionalitet.

– Inga abonnemang.

#smarthomebuzz #panasonic #buzzador

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons