Påminn dig själv om dina mål! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Påminn dig själv om dina mål!

Detta citatet säger en hel del. Imorse hade jag noll motivation till att tröna. Även om jag “bara” kör ett MRL pass på 22.5 minuter så är det tungt nog. Att använda den tiden till att träna, istället för att slappa när lilleman sover. Sen får man påminna sig själv att det är bara 22.5 minuter om dagen just nu. Måste fortsätta att investera i min hälsa och att bygga upp en stark kropp. En stark kropp= en mamma som orkar mera= glada barn.. Vill vara den bästa versionen av mig själv. Så det var bara att på det igen. Kändes grymt bra efteråt.

Jag måste ju faktiskt få skryta över det jag åstadkommit på bara 34 dagar. Alltså checka in min mage “host” World Of Shapes program är ju bara så grymma, och då födde jag mitt andra barn för bara 5 månader sedan. Så jäkla grymt. Älskar hälsosamma koncept där man äter bra och mkt mat. Nu är mitt mål att lägga på mig vikt som sagt i muskler. Det kommer att ta tid, muskler kommer inte över en natt. Men som sagt ge inte upp. Kan jag som är så lät när det kommer till träning annars. Så kan du också.

Gör ingen big deal av det. Jag försöker ta det som en vanligt dagsrutin, typ som att borsta tänderna. då stället psyket in sig på det och det går oftast lite lättare att träna. Sen kommer jag inte orka träna varje dag som jag gör nu. Sen satsar jag på 3 gånger i veckan. Men nu när jag har bra flow vill jag bara köra på .

Vad har ni för tips de dagar det känns tungt?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons