Avslutad träningsmånad & ny påbörjad! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Avslutad träningsmånad & ny påbörjad!

Godmorgon! Igår avslutade jag min 30 dagars träningsperiod. I förra inlägget såg ni resultatet. Jag är väldigt nöjd. Mkt starkare i kroppen. Idag kickade jag igång ett nytt program. Men detta gång med fokus på Mage rumpa lår ABT- Shape 22.5 . Fortfarande får ni 10% rabatt om ni anger STORSTADSMAMMAN och ni går in via länken HÄR. Då får ni välja vilket program ni vill köra på. Det är ingen bindningstid. Kickade igång denna dag med en riktigt god morgonsmoothie.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons