DAG 30 mama shape RESULTAT! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

DAG 30 mama shape RESULTAT!

Idag var sista dagen på mitt Mamashape program. Jag är väldigt nöjd. Min kropp har blivit mkt fastare och det känns mkt bättre i kroppen. Känner att min core är väldigt mkt starkare än för 30 dagar sedan när jag började med detta program. Imorgon startar jag på mitt nästa program med dem. ABS 22.5. Hoppas att jag orkar köra en månad till med träning varje dag. Men mitt mål är att orka göra det. Här kommer mitt slutresultat efter 30 dagar. Vet inte varför två av bilderna blev så himla suddiga hmm. Dock spraytanad o brun på förebilderna. Men ni får frånse detta =) .. Nu var jag ju redan smal från början men hade vätska kvar i kroppen sen graviditeten och midjan hade försvunnit en aning samt rumpan har höjts lite. Det tackar jag för. Tycker att min kropp ser mkt mer tonad ut nu. Nu ska det bli ännu mer muskler och hoppas att jag kan öka i vikt närmsta tiden av muskler.

-5 kg – 7 slag i vilopuls -9 cm i midjan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons