Drömmar om ostron & champagne – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Drömmar om ostron & champagne

Igår åt vi middag ute som sagt och det var så gott. Så igår fuskades det med maten. Till förrätt en liten charkbricka som var delikat. Till detta ett glas champagne. Huvudrätten blev en stor bricka med mkt gott på. Jag har aldrig ätit ostron så var tvungen att testa. Älskar musslor o skaldjur, men detta var en stor besvikelse. Hur kan någon gilla ostron? Det var vidrigt! <Det tog nog 15 min innan jag vågade prova. Mkt tabasco o röra på, men nej konsistensen var läbbig. Inget jag kommer äta igen. Har ni någon mat ni haft förväntningar på, men sedan blivit så besvikna?

Men en mysig kväll med spel o mat. i morse vaknade lilleman 06. Nu ligger han såhär, jag bloggar med en hand. Tur man kan multitaska =).

Bjuder på toabilder då den var fin, och idag en trött mamma. Välkomen till kontrasternas värld, föräldraskapet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nazimasmatochhem

    Har kikat in flera ggr men inte lämnat avtryck… ostron har jag inte vågat prova än, älskar räkor och havskräftor kan vara gott, men musslor o krabba har jag inte ” lärt” mig uppskatta än, trots att jag ör infödd västkustbo. Fin tisdag till er!💕