1-årig bröllopsdag i samarbete med www.TheWeddingPoster.com – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

1-årig bröllopsdag i samarbete med www.TheWeddingPoster.com

Åh idag är ingen vanlig dag utan idag har jag och min man varit gifta i 1 år. Förra året den 30/1 2016 så sa vi JA till varandra i Hagakyrkan här i Göteborg. Efteråt var det en hejdundrande middag och fest på Skansen Kronan. Det var en minst sagt nervös, pirrig men alldeles fantastisk dag. Senare idag kommer en liten repost av våra fina bröllopsbilder dagen till ära.

Som ni säkert har märkt har jag samarbeten på produkter som jag själv verkligen tycker om/ rekommenderar till er läsare. Produkter jag vill ha i mitt hem eller som jag använder regelbundet. Därför är jag så stolt att idag på vår 1-årig bröllopsdag presenterar jag detta inlägg & youtubeklipp i samarbete med www.TheWeddingPoster.com . En alldeles ljuvlig bröllopsgåva som jag gav till min man imorse. Till på köpet fick han en ny arbetshörna i sovrummet som han önskat sig ett tag.

Här kommer en kort presentation om företaget.

________________________________________________________________________________________

Nordic Design ♥ Wedding Art

At The Wedding Poster we love Nordic design. We also love creative wedding gifts and home decor. We want to give you an alternative to the wedding gift registries, to instead give away something personal and unique. Or even better, decorate your own wedding and home with a personal wedding poster. You create your wedding poster in a few minutes directly on our website. We print in Stockholm on high quality 200g/m2 matte paper. Shipping is free worldwide.
Made in Stockholm, Sweden – with love

________________________________________________________________________________________

Deras produkter lämpar sig perfekt som bröllopspresent, förlovningspresent, man kanske vill föreviga ett viktigt datum i sitt liv. Det behöver inte vara bara för giftemål, utan kanske dagen man träffades, dagen man fick sina barn. Ja endast fantasin sätter sina gränser för vad som kan finnas med som text på just DIN poster.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.