Gav upp och tryckte i mig fett! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Gav upp och tryckte i mig fett!

Ja igår var det väldigt nära att jag bara ville ge upp med mitt kostprogram o trycka i mig massor skit. Ville ha bröd och bacon. Ja bacon som inte är det bästa jag vet. Tror att min kropp behöver lite fett då! Jag helammar o energi går åt. Men det blev grillad kyckling från affären med quinoa och sallad till. Den kycklingen är lite fetare än kycklingfilé. Så det gjorde att jag klarade av dagen utan att trycka i mig skit. Stolt över mig själv . Vissa dagar är kroppen väldigt trött efter amning o många uppvak på natten.

Idag är det 5 dagar kvar. Peppade mig själv vid träningen att ta på mig favorit tränings toppen !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons