Gott & nyttigt mellanmål! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Gott & nyttigt mellanmål!

Idag blev det denna goda smoothien till mellanmål efter träningen. Träningen gick inte alls bra idag. Blä, ingen bra kontakt med musklerna överhuvudtaget. Är nog för att jag sovit så få timmar inatt så kroppen är inte riktigt med mig. Men ja tränade gjorde jag och det var sjukt jobbigt. Efter träningen gjorde jag denna goda. Men den blev som en mousse i konsistensen. Supermumsig! Jag toppade den med ett hallon och min favorit KOKOS! Klicka på bilderna för att köpa ett program. Finns en del att välja på .

Anger ni Storstadsmamman i kassan får du just nu 10% Rabatt på valfritt program.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons