Vecka 3 avslutad Mamashape + Nådd målvikt! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Vecka 3 avslutad Mamashape + Nådd målvikt!

Nu är vecka 3 avslutad av mitt 4 veckorsprogram med Worldofshape och deras Mamashape program. Ett riktigt grymt resultat som jag är mer än nöjd över. Detta är ju bara starten på min starka och önskan om en fit och hårdare kropp.

Vikt: -4,4 kg totalt

Midjemått efter 2 veckor: 65.5 Vid start: 74

Helt fantastiskt resultat, det var runt midjan det mesta satt på mig efter min graviditet med Vidar. Nu väger jag så mycket som jag gjorde innan jag fick Freja och det känns härligt, för nu passar alla mina kläder igen, och jag slipper köpa en helt ny garderob efter min sista graviditet. Känns toppenbra.

Träningen idag var riktigt tung, övningarna har blivit tunnare nu tycker jag , vilket är bra då man får träningsverk på nytt. Igår kunde jag knappt gå för jag hade så jäkla träningsvärk. De har en övning där man kör knäböj med breda ben mot väggen. Den aktiverar rum och lårmusklerna kolossalt mycket. Roligt när man känner att man tränat rätt dessutom. Ett extra kvitto på det. Lika dant mellan skulderbladen har jag vansinnig träningsvärk. Ja programmet är grymt och jag är så nöjd. Men en vecka kvar, så nu kör vi skiten ur den veckan också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons