WorldofShape 2012 – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

WorldofShape 2012

2012 var första gången jag körde fitnessfighten. Även då för att stärka ryggen då jag hade ont i min svank en hel del. som lärare står man upp hela dagarna och det tar på ryggen emellanåt. Så då körde jag ett kickstart program. Jag har alltid varit smal, men det är skillnad på att vara smal och att vara i form. Jag ville tighta till kroppen och få bort mitt ryggont. Sagt och gjort, det onda i ryggen försvann även den gången efter bara 1 vecka med träningen. Här är bilder från när jag medverkade den gången.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons