20 dagar med MamaShape! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

20 dagar med MamaShape!

20 dagar har gått varav jag tränat 18 dagar av dem. Det känns väldigt bra i kroppen. Över förväntan måste jag säga. Känner mig redan så mkt starkare , trots att det bara har gått 20 dagar. Framförallt känner jag mig så mkt mer bekvämare i min kropp igen. Sakta men säkert känner jag igen den sedan innan jag fick Freja. Det tar tid för en kropp att återhämta sig efter 1 och speciellt efter 2 förlossningar. Därför har det varit så skönt att starta med en träning som är utformat för mammor.

Man är svag i sin core efter graviditer. Tar tid att träna upp den igen. Men jag ska verkligen försöka att träna 1 gång per dag. Det är inte så mkt att investera i sig själv och sin hälsa. Sen vissa dagar det verkligen inte går då man är hemma med 2 barn. Men man får prioritera, och försöka få till det. För det är så stor skillnad på hur pigg jag är. Trots nätter med många uppvak så är jag oförskämt pigg. Sen visst vissa dagar vill man bara gå och lägga sig igen.

Men med en stark kropp kommer man långt och en positiv inställning. Jag måste själv påminna mig själv om att imorgon är en ny dag, även o denna dagen är pissig, gör det bästa av den.

Hur spenderar ni denna söndag?

idag får sovrummet agera träningsrum. Perfekt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons