Dag 14 Mamashape! 2 v CHECK – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Dag 14 Mamashape! 2 v CHECK

Sry blev mkt oskärpa . Men inget ville samarbeta i tisdags med tekniken och hann inte ta om dem .. Så får duga.

Vikt: -3,5 kg totalt

Midjemått efter 2 veckor: 67,5 Vid start: 74

Jag tycker att emellanåt på andra veckan var det riktigt tufft. Som jag skrev innan så var helgen tuff. Båda helgerna har varit tuffa. Men det har gått och trots godis i skafferiet, glass i frysen etc så har jag den självdisciplinen. Känns riktigt bra. Jag förstör bara för mig själv om jag skulle fuskat. Jag vet att det inte är värt det nu när sockersuget på veckorna typ är som bortblåst. Tänk att jag kunde käka 2 snabba snickers som mellis om jag var hungrig och på språng. Hur orkade man egentligen, inte konstigt att man var så trött på kvällen.

Träningen har också blivit roligare övningar på . I början är det ju mkt att ligga och spänna etc. Men det är ju meningen med mammaprogrammet. Hitta tillbaka till sina muskler efter förlossning och graviditet. Det tycker jag att mina muskler redan har gjort efter 2 veckor. Jag hade ju också turen att mina magmuskler hade gått ihop helt efter andra förlossningen också. Det känns skönt att dem har gjort det.

Maten har också varit god under andra veckan. Min favorit har varit frukosten. Fil med Granola och knäckebröd. Receptet på deras sådan var gudomlig. Min man älskade den också. Kommer fortsätta att göra den sedan också som frukost. Den har satt standarden nu för ett bra frukostmål.

I övrigt går det fortfarande bra att hinna med träningen. Jag tränar mellan lämning på förskola och då har Vidar somnat för ett par timmar. Så det går väldigt bra. Känns skönt ,trodde att det skulle bli svårt. Men över förväntan. Vissa dagar har jag dock fått skippa andra cardion då han vaknat till . Så då prioriterar jag att hinna göra de andra övningarna ordentligt istället. lite så får man göra när man har barn känns det som, Glöm inte att följa Jennie som startade denna månaden tillsammans med mig =) Alltid så skoj att starta samtidigt som andra.

_____________________________________________________________________________________

Hur har det gått för er? Jag ska ju fortsätta också i februari med annat program. Är ni sugna på att starta?

Upplägget är enkelt, färdiga menyer och youtubeklipp där alla övningarna visas. Hur grymt som helst. Du behöver bara handla maten, laga den & träna =) .

Klicka här för att registrera er. Just nu får ni 10% på programmen om ni anger koden Storstadsmamman i kassan, samt går in via länken.

_____________________________________________________________________________________

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons