En ny kaffemaskin! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

En ny kaffemaskin!

Jag är en Buzzador och jag älskar att buzza olika produkter. Nu under vintern så fick jag hem 7 olika paket med Dolce Gusto kapslar i olika smaker. Här kan ni kolla in det inlägget som jag skrev då. De har ofta olika tävlingar/utmaningar utöver buzzningen vilket jag älskar. Denna gång skulle man ta ett foto med kapslarna i bild när man har ett coffee moment. I vinstpotten låg en ny kaffemaskin från Dolce Gusto Nämligen denna på bilden. Dolce Gusto Eclipse. Gissa vem som vann med sin bild? Jo JAG. Blev så väldans glad. Det var verkligen bra timing för vår gamla är påväg att ge upp, samt att den nya är automatisk. Hur många gånger har vi inte glömt att stänga av vattnet och det blivit vattnigt kaffe. Så gårdagen startade väldigt bra med denna vinst. Jag vann med denna coffee moment bild.

Vill du också bli en Buzzador och få hem produkter att testa och betala med din åsikt? Ibland får man också köpa kraftigt rabatterade produkter. Grymt ju ! Skriv en kommentar till mig här och ange din mailadress så skickar jag dig en inbjudan så du också kan börja buzza.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons