Lussefirande & Hejdå till fröknarna! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Lussefirande & Hejdå till fröknarna!

Igår var det som sagt lussefirande på Frejas förskola. Så himla fina och gulliga alla var. Freja var i sitt esse. Hon blir nog en riktig teaterapa. Älskar att få uppmärksamheten riktad på sig. Verkligen tvärtemot hur jag var när jag var liten. Var så blyg och ville helst inte synas eller höras alls. Känns verkligen roligt att hon är så utåtriktad.

Idag har jag fixat med lite presenter till Frejas fröknar. De gör verkligen ett toppenjobb och jag tycker det är roligt att få visa uppskattning med en liten gåva. Jag vet själv hur glad jag blir som lärare att få något litet. Idag går Freja på jullov fram tills i januari. Hon har inte varit så mkt på förskolan i höst, men det har räckt ändå. Nu blir det lek och massor med överraskningar hemma hos farmor & farfar resten av december månad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.