Tillsammans är vi starka på Scandic Rubinen! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Tillsammans är vi starka på Scandic Rubinen!

Trevlig tredje advent alla fina. Vilken aktiv morgon vi har haft. Jag vaknade redan innan 0600 idag. De andra sov vidare till 10 respektive 08. Så de fick sovmorgon. Men jag var så pigg och kunde inte somna om. Nu är jag inte lika pigg. Men vi har hunnit med en hel del på förmiddagen. Åkte till ÅV centralen och slängde allt skräp vi hade. Inte jättemycket, men när det ligger på tomten så ser det väldigt skräpigt ut.

Tillsammans är vi starka event på Scandic Rubinen , alltid lika trevligt att vara där på event, som att bo där. Älskar ju deras lokaler och hotellrum, samt servicen är grym på Rubinen. Det var finaste och mysiga Petra ( tappa kilon) som höll i eventet. Detta gjorde hon tillsammans med Lmevent och supergulliga Linda. Har inte träffat henne tidigare, men hur mysig som helst. Ska bli spännande att träffa henne mer framöver. Det som genomsyrade hela workshopen var #tillsammansärvistarka . Påsmällen Emma var där och berättade om sin väg till toppen i sin bloggkarriär. Enkla knep pratade om vad man ska tänka på vid Ceo bland annat. Hur man höjer och sänker värdet på sin blogg via sökmotorer. Annika var också där och föreläste. En helgrym eftermiddag och jag tog med mina många nya tankar och bra information med mig hem. Tack Linda & Petra att jag fick komma. Ni hade ordnat en grym eftermiddag och lika mysigt att träffa Petra igen. Vi fick också grymma goodiebags, där var bland annat en grymt snygg rougepalett från ELF. Vilket jag verkligen behövde. Komma visa innehållet i veckan tänkte jag . Mycket fina och välbehövliga saker. TACK!Alla bilder i detta inlägg har Liselotte tagit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.