Espresso Intenso! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Espresso Intenso!

Inatt har varit en lång natt. Freja kom in till oss tidigt igår och legat o sparkat på mig hela natten. Lilleman han har varit så täppt i näsan den stackaren och kippat efter luft några gånger. Så bara upp och ge honom massor med Physiomier , som är grym.

Men nu på morgonen var man ju mindre pigg. Så idag testade jag en espresso intunso. Dock var den liiiite för stark för mig. Fick ta i lite mjölk, men stark och intensiv var den iallfall. Luktar också väldigt starkt. Man piggnade till iallfall!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons