Ljuvlig morgonleverans! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Ljuvlig morgonleverans!

Jag är en Buzzador och denna gång har jag fått en grym leverans. I morse kl 07 släpptes ett paket av utanför vår ytterdörr från Buzzador. Mina kaffekapslar fåra DolceGusto hade kommit. Hela 7 paket får jag testa och recensera. Kunde inte komma mer lägligt då våra kapslar tog slut i helgen. Ska bli superroligt att testa och recensera dessa 7 olika snaskigheter. Skoj att testa lite nytt, vi köper oftast samma kapslar nämligen skånerosten.

#dolcekapslarbuzz #nescafedolcegusto #buzzador.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.