Presenten till förskollärarna! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Presenten till förskollärarna!

I år fixade jag presenterna till Frejas förskollärare. Jag älskar ju att fixa med sånt här även om man inte alltid har tid. Men blev väldigt nöjd med dem. Fick gå i svart och vitt. Älskar ju den färgen som i allt annat. Blev en korg från Jysk som jag fyllt med diverse ting. Det uppskattades och de blev glada. Alltid roligt att sätta ihop små presentkit.

Frejas första förskoleår har också kommit till sitt slut. Vi kan inte vara mer nöjda med hennes pedagoger. Jag kan räkna på mindre än en hand hur många gånger Freja varit ledsen vid lämning. De är så duktiga och vi tycker om dem. Vi är trygga att lämna Freja där och hon springer glatt in dit. Precis som det ska vara. Nu stundar 8 veckors semester för oss. Imorgon bär det av till Blekinge. För att sedan nästa onsdag fortsätta till destination Grekland (Rhodos).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.