Dunder och brak! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Dunder och brak!

Hoppas allt är bra med er? Här är det fullt upp på jobbet och även hemma. Vilket väder vi haft. Svettades bort på jobbet. Sen kom man hem o satte sig på verandan. 20 min senare regnar och åskar det. Hallo jag skulle ju slappa ute. Men men, fick bli massor hemmafix istället.

Har haft ont i mina ben och fötter ikväll. Antar att det är värmen. Så nu har jag fixat dessa sexiga , stödstrumpor. Får se om det blir lite bättre. Inte sköna att ha på sig heller. Det är en hård söm framme vid tårna , retsamt. Blir bara kort hej idag. Ska sova nu.
Det blev Allefall ett snabbt bad för Freja på verandan!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons